Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Nieuwsoverzicht

Coronavirus

Beste Pitch en Putters,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen heeft het kabinet gisteren besloten dat Nederland grotendeels “op slot” gaat teneinde het Coronavirus onder controle te krijgen/houden.

Tot gisteren lag de besluitvorming om toernooien doorgang te laten vinden nog bij de organiserende partij(en), maar dat is door voornoemd besluit niet meer het geval.

Concreet betekent dit dat ALLE bondswedstrijden, inclusief clubcompetities, tot nader order worden geannuleerd/uitgesteld.

Voor de spelers die NRT1 op Koudum reeds hebben voldaan zal deze betaling worden verrekend met de eerste de beste inschrijving in de toekomst. Mocht je hier niet op willen wachten en het bedrag teruggestort willen hebben laat dit dan even weten via de bondsmail.

Mocht je toch een rondje willen ballen dan is dit op de nog geopende banen geen probleem, maar willen we je toch een paar tips geven voor in de baan:

  • Even geen hand geven voor aanvang
  • Blijf van elkaars materiaal af
  • Laat de vlag in de hole staan
  • Houd afstand
  • Hoesten in de arm

Hopende jullie voor nu voldoende te hebben ingelicht.

Bondsbureau PPBN


Update PPBN-HRS

Binnenkort zullen alle leden kennismaken met de nieuwste update van het PPBN-HRS. Met name de APP-omgeving ziet er een stukje anders uit, maar is qua indeling wel een stuk overzichtelijker geworden.

Deze update is nodig ter voorbereiding op de toekomstige nieuwe functionaliteiten. Zoals besproken op de ALV staan de volgende zaken op de planning:

  • Inschrijven en betalen voor bondswedstrijden direct via PPBN-HRS zonder tussenkomst van de website
  • Een handicapgrens voor het kunnen aanmaken van Q-kaarten


Het nieuwe menu van de PPBN-HRS APP.Onderaan het menu zie je meteen welk lidmaatschap je hebt.



Zodra je op “Ledenpas” klikt krijgt je de vernieuwde digitale ledenpas te zien. Ben je nog geen lid of heb je lidmaatschap nog niet verlengd doe dit dan HIER.


Meer informatie over het PPBN-HRS en/of de meest gestelde vragen vind je op: https://www.ppbn.nl/ppbn-handicap-en-registratiesysteem/.


Valentijnstoernooi Pitch & Putt Rhoon (update aangepaste tijden)


Clubcompetities 2020 aanmaken in PPBN-HRS

Zoals aangegeven in onze laatste nieuwsbrief krijgen per vandaag de bij de PPBN bekende vertegenwoordigers van de WTC de gehele maand februari extra rechten om de clubcompetities aan te maken in het PPBN-HRS.

Voor vragen verwijzen we graag eerst naar de uitgebreide documentatie die je vindt op https://www.ppbn.nl/ppbn-handicap-en-registratiesysteem/.

Mocht je hier niet uitkomen en ondersteuning wensen bij het aanmaken en/of controleren van de clubcompetitie, kun je een mail sturen naar bondsbureau@ppbn.nl.


Valentijns Koppeltoernooi Pitch & Putt Koudum zondag 16-02-2020

Valentijns koppeltoernooi bij Pitch & Putt Koudum!

Zondag 16 februari 2020 is weer het jaarlijkse Valentijns koppeltoernooi in Koudum, de traditionele start van het seizoen. We hebben plaats voor maximaal 36 koppels. Individueel opgeven kan ook, tinderen wij er iemand bij!

Het programma:
10:00 Een romantische & verrukkelijke ontvangst
10:30 Start 1e ronde Fourball
12:30 Liefdevolle lunch met veel warmte bereid
13:30 Start 2e ronde Greensome
15:30 Hartstochtelijke prijsuitreiking met heerlijke hapjes

Prijs €19,50 per persoon

Aanmelden kan via koudum@pitch-putt.nl of via een Facebook bericht.

Tot 16 februari!


Zwartemeer Open zondag 19-04-2020


Inschrijven Iers Open 2020

Namens de Ierse Pitch en Putt Bond (PPUI) het verzoek voor spelers die zich nog niet ingeschreven hebben voor het Iers Open 2020 (15/16 augustus 2020), dit vanaf heden middels onderstaand formulier te doen. De PPBN zal de aanmelding verzorgen bij de wedstrijdorganisatie.

Spelers die inmiddels al aangemeld zijn bij de wedstrijdorganisatie en/of op de deelnamelijst staan, hoeven zich niet opnieuw aan te melden. De PPBN zal in overleg met de wedstrijdorganisatie de huidige spelerslijst controleren op hun PPBN-lidmaatschap.



NK Matchplay op Strand Horst

Op zondag 21 juni zal op Pitch&Putt Strand Horst het NK Matchplay worden gespeeld. Met de invulling van het NK Matchplay is de wedstrijdkalender van 2020 rond. Zie HIER de wedstrijdkalender.


NRT3 op Lemele / NRT5 op Oostwold (Let op gewijzigde speeldagen!)

Op zaterdag 9 mei (i.p.v. zondag 10 mei) zal op Pitch&Putt Lemele NRT3 worden gespeeld. Op zondag 7 juni (i.p.v. zaterdag 6 juni) zal op Pitch&Putt Oostwold NRT5 worden gespeeld. Zie HIER de wedstrijdkalender van 2020.



Nieuwjaarstoernooi Pitch & Putt Rhoon zaterdag 11-01-2020