Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Flight indeling ronde 1&2 NRT6 Papendal

Op zondag 12 september wordt het NRT6 Papendal gespeeld. De flight indeling vind je in het PPBN-HRS. Hieronder vind je de overige toernooi informatie.


Toernooi informatie

Datum Toernooi: Zondag 12 september
Flight indeling (PC): https://ppbn.prowaregolf.nl
Flight indeling (APP): https://ppbn.prowaregolf.nl/mobile
Trainen dagen voor de wedstrijd: 18.00 uur laatste starttijd (reserveren verplicht), zaterdag 11 september laatste starttijd 15:30 uur i.v.m. maaien. Let op, zaterdag 11 september wel erg druk i.v.m. grote groepen die al gereserveerd hebben.
Format en dagindeling: https://www.ppbn.nl/wedstrijden/formats/nationaal-ranking-toernooi-nrt/
Huidige inschrijflijst: https://www.ppbn.nl/inschrijflijst/
Afstanden & Index: https://www.ppbn.nl/wedstrijden/statistieken/afstanden-index-banen/
E-mailadres WTC: papendal@pitch-putt.nl
WTC: Suzanne Bosch, Mark Heussen, Simon Steentra
Bijzonderheden: Hou je aan de RIVM-voorschriften en volg de instructies van de wedstrijdleiding en het baanpersoneel op. Sportcomplex Papendal is erg strikt in het naleven van de RIVM-regels. Houd hier rekening mee!

*Indien het NRT overschreven is en je uitgeloot bent van deelname krijg je, conform de criteria in het format Nationaal Ranking Toernooi, je geld terug.

**Restitutie o.b.v. legitieme criteria is alleen uiterlijk de vrijdag een week voor het toernooi mogelijk. De enige uitzondering hierop is een overlijden. In het geval van restitutie wordt €1,- administratiekosten in rekening gebracht. Dit wordt verrekend met het originele inschrijfgeld.