Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Herinnering inschrijving NRT6 Orvelte

– – – s.v.p. graag het gehele bericht lezen – – –

Op zondag 1 september a.s. wordt op Pitch&Putt Orvelte het 6e en laatste NRT van het seizoen gespeeld; de laatste kans op ranking punten voor de kwalificatie voor het NK Strokeplay Papendal. Inmiddels hebben we 55 inschrijvingen en de inschrijving sluit zondag 25 augustus om 23:59 uur. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben, doe dat dan nu!

Het format vind je HIER. Hier vind je tevens de informatie omtrent de dagindeling. De huidige inschrijflijst op categorie vind je HIER.

Inschrijven gaat via 2 stappen. Je inschrijving is pas definitief als je beide stappen doorlopen hebt:

  1. Inschrijven op de wedstrijd in het PPBN-HRS
  2. Betaling voldoen via het betaalformulier

1. Inschrijven op de wedstrijd in het PPBN-HRS

De inschrijving gaat vanaf dit seizoen via het PPBN handicap- en registratiesysteem. De links naar dit systeem vind je hieronder. Tevens vind je in dit systeem ook de huidige inschrijflijst en, zodra deze bekend is, de flight indeling voor ronde 1 en 2:

Mobiele telefoon: https://ppbn.prowaregolf.nl/mobile
Pc/laptop/tablet: https://ppbn.prowaregolf.nl/


2. Betaling voldoen via het betaalformulier

*Indien het toernooi overschreven is en je uitgeloot bent van deelname krijg je je geld terug.

Indien je na inschrijving en betaling wilt uitschrijven dien je een mail te sturen aan het bondsbureau: bondsbureau@ppbn.nl.

**Voor restitutie binnen de inschrijftermijn worden € 2,50 administratiekosten in mindering gebracht op het inschrijfgeld.

***Voor restitutie na de inschrijftermijn komen de volgende gevallen in aanmerking; het plotseling overlijden van de speler of een naast familielid daarvan. Ook het (ernstig) ziek worden van de speler of van één van diens naaste familieleden is gedekt. De PPBN kan verlangen dat in dergelijke gevallen een overlijdensverklaring of een verklaring van de behandelend geneesheer wordt overgelegd.