Lidmaatschap

In 2023 kent de PPBN 2 lidmaatschappen:

  1. Volledig bondslid
  2. Lidmaatschap is geldig voor 1 kalenderjaar en gericht op de fanatieke Pitch en Putt speler die meerdere (inter)nationale toernooien per jaar speelt.

  3. Handicap-registratielid
  4. Lidmaatschap is geldig voor 1 kalenderjaar en gericht op de clubspeler die graag zijn of haar handicap wil registreren en/of meespeelt in de clubcompetitie.


Vergelijk abonnement op: Volledig bondslid Handicap-registratielid
Toegang tot het PPBN-handicap- en registratiesysteem (PPBN-HRS). Hiermee kun je op iedere Pitch en Putt baan je handicap registreren
Invoeren van de scores op de clubcompetitie indien aangemaakt door de WTC
Het lopen van Qualifying kaarten
Meerdere malen per jaar de PPBN-nieuwsbrief
Stemrecht op de algemene ledenvergadering (ALV)
Meespelen bondstoernooien
9 holes tarief 18 holes spelen/ dagkaart aanschaffen voor tarief 18 holes op Diepenheim, Doetinchem, Groenlo, Groningen, Koudum, Lemele, Oirschot, Oostwold, Orvelte, Papendal, Rhoon, Strand Horst, ’t Lohr
Meespelen internationale FIPPA (International Pitch & Putt Federation) toernooien
Prijs per kalenderjaar € 30,- € 7,50

 
Net als in 2022 kunnen in 2023 niet-leden van een baan ook deelnemen aan een bondstoernooi. Je dient echter wel minimaal een handicap- registratielidmaatschap te hebben. In tegenstelling tot volledige bondsleden betaal je dan een surplus van € 12,50* per toernooi op het reguliere inschrijfgeld. Je bent dan volwaardig deelnemer en kunt hiermee ook gewoon ranking punten verdienen. Dit gedaan om spelers tegemoet te komen die bijvoorbeeld het toernooi op hun thuisbaan willen meespelen en/of willen deelnemen aan het NK Clubteams of NK Teams.

*Lidmaatschappen / surplus op toernooien zijn niet inwisselbaar voor elkaar. Indien je volledig bondslid wenst te worden dien je (al of niet ná het eerdere handicap- registratielidmaatschap) een volledig lidmaatschap af te sluiten.
**Deze optie geldt alleen wanneer er een volledige wedstrijdkalender afgewerkt kan worden.


Inschrijfformulier

Vul hieronder je gegevens in. Zodra je betaling ontvangen is, is je lidmaatschap definitief en ontvang je z.s.m. inloggegevens voor het PPBN handicap- en registratiesysteem (PPBN-HRS).