Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Orvelte

Van harte welkom bij Pitch & Putt Orvelte! Er kan gespeeld worden op onze ruime 18- holes golfbaan, die op elk niveau spannend en uitdagend is.

Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Hierdoor is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook mensen die nog nooit Pitch & Putt hebben gespeeld, kunnen hier uitstekend uit de voeten. De baan biedt tevens genoeg uitdaging voor de meer ervaren spelers.

Ook mensen die nog nooit Pitch & Putt hebben gespeeld, kunnen hier uitstekend uit de voeten. De baan biedt tevens genoeg uitdaging voor de meer ervaren spelers. Onze Pitch & Putt baan is gelegen naast restaurant De Teydt en Landal Orveltermarke. Er zijn diverse mogelijkheden voor uiteenlopende arrangementen.

Een bezoek aan onze baan beloofd een gezellige, sportieve ervaring te worden! Onze Pitch & Putt baan is gelegen naast restaurant De Teydt en Landal Orveltermarke. Er zijn diverse mogelijkheden voor uiteenlopende arrangementen. Een bezoek aan onze baan beloofd een gezellige, sportieve ervaring te worden!

Heb je een vraag aan Pitch & Putt Orvelte of wil je meteen een arrangement boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.


Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Meester J.B. Kanweg 3
9423 TD Witteveen
Nederland
Telefoon: 0593 564 103
E-mail: orvelte@deteydt.nl
Url: http://www.pitch-putt.nl/orvelte
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag