Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Coronavirus update 7 – NRT2 geannuleerd / Inschrijving NRT3 uitgesteld

Gisterenavond heeft het kabinet t/m 20 april a.s. een verlenging van de huidige maatregelen aangekondigd.

Hierdoor zijn wij jammer genoeg ook genoodzaakt NRT2 (zondag 18 april) te annuleren. Op 13 april a.s. staat er een nieuwe persconferentie gepland waarin mogelijke versoepelingen aangekondigd worden zodat wellicht NRT3 Doetinchem (za 8 mei) al dan niet ietwat aangepast door kan gaan.

Wat betreft NRT3 staat de opening van de inschrijving gepland op zondag 11 april. Net als bij NRT1 en NRT2 willen we in overleg met Pitch & Putt Doetinchem de persconferentie van 13 april afwachten, voordat we hier een beslissing over nemen.

Zoals eerder gemeld is er op meerdere plekken regionaal steeds meer mogelijk is, waardoor we banen in de komende periode uiteraard vrij laten om eventuele baaninitiatieven te organiseren die passen binnen hun regionale beleid.

Binnen deze ruimte blijft uiteraard het advies: houd je aan de richtlijnen, zodat we hopelijk zo snel mogelijk weer (een soort van) “normale” nationale toernooikalender krijgen.

Dit geldt ook voor de clubcompetities (en Q-kaarten). Indien in overleg met de baaneigenaar en passend binnen de (regionale) richtlijnen het mogelijk is de clubcompetitie af te werken mag dit en kunnen kaarten gewoon verwerkt worden in het PPBN-HRS.