Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Inschrijving NT2 Groningen geopend

– – – s.v.p. graag het gehele bericht lezen – – –

Op zaterdag 26-09-2020 a.s. wordt op Pitch & Putt Groningen het 2e Nationale Toernooi (NT) gespeeld. Nationale Toernooien zijn bruto-netto toernooien met prijzen in alle categorieën bruto en ongecategoriseerd netto.

De inschrijving is per heden geopend en sluit zondag 20-09-2020 om 23:59 uur. Het format vind je HIER. Hier vind je tevens de informatie omtrent de dagindeling. De huidige inschrijflijst op categorie vind je HIER. De dag voor het toernooi kan er tot 16:00 uur getraind worden, verder geen beperking.

Inschrijven gaat via 2 stappen. Je inschrijving is pas definitief als je beide stappen doorlopen hebt:

  1. Inschrijven op de wedstrijd in het PPBN-HRS
  2. Betaling voldoen via het betaalformulier

1. Inschrijven op de wedstrijd in het PPBN-HRS

De inschrijving gaat vanaf dit seizoen via het PPBN handicap- en registratiesysteem. De links naar dit systeem vind je hieronder. Tevens vind je in dit systeem ook de huidige inschrijflijst en, zodra deze bekend is, de flight indeling voor ronde 1 en 2:

Mobiele telefoon: https://ppbn.prowaregolf.nl/mobile
Pc/laptop/tablet: https://ppbn.prowaregolf.nl/


2. Betaling voldoen via het betaalformulier

-LET OP! LEDEN DIE VOOR NRT1 KOUDUM BETAALD HEBBEN EN HUN GELD NIET TERUG ONTVANGEN HEBBEN OF NOG NIET VERREKEND HEBBEN MET HET NT ‘T LOHR HOEVEN NIET TE BETALEN-

*indien het NT overschreven is en je uitgeloot bent van deelname krijg je, conform de criteria in het format Nationaal Toernooi, je geld terug.

**Restitutie o.b.v. legitieme criteria is alleen uiterlijk de vrijdag een week voor het toernooi mogelijk. De enige uitzondering hierop is een overlijden.