Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Mengerink, Bosch, Droppers winnen NRT5 Strand Horst (update 23-06)

Op zaterdag 18 juni 2022 werd NRT5 Strand Horst gespeeld. Martijn Mengerink, Suzanne Bosch en Wichert Droppers wisten in hun categorie te winnen. J. Holshuijsen wist in het Netto klassement te winnen.

De dag begon met een blauwe lucht en een aangename temperatuur. Een mooie dag om een NRT te mogen spelen met 53 deelnemers. De baan lag er goed bij en de sfeer zat er al goed in bij de spelers. Gedurende de dag liep de temperatuur behoorlijk op, maar gelukkig trok de wind wat aan, waardoor er enige verkoeling op de baan kwam.

Bij de heren en senioren was het spannend in de finale flight. Bij de heren ging het tussen Mischa en Martijn en bij de senioren tussen Mient en Wichert. Bij de senioren moest er nog een play-off gespeeld worden om de eerste plaats. Na één hole gelijk opgaand, gaf Wichert geen krimp en speelde voor de winst.

Dat de baan van strand Horst en goed bij lag, was duidelijk door het aantal hole-in-ones. Maar liefst vijf stuks zijn er geslagen en voor: Gerben van Dorland, Douwe de Bruin, Martijn Mengerink, Wim Peters en Ypi Semplonius een eervolle vermelding. 

Einduitslag

Foto’s prijsuitreiking

https://photos.app.goo.gl/Hviaopfy8rbnnHK1A