Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Update PPBN handicap- en registratiesysteem 4

Inmiddels hebben alle aangesloten WTC’s/ verenigingen hun competities aangemaakt in het PPBN handicap- en registratiesysteem en zijn alle competities van start.

Indien je nog niet bekend met hoe je de competities kunt volgen, verwijzen we je naar de handleidingen in het PPBN handicap- en registratiesysteem en/of kun je op de PPBN-website kijken bij wedstrijden/clubcompetities:

Zoals afgesproken op de WTC-dag heeft een delegatie van de diverse WTC’s t/m eind maart/begin april extra wedstrijdrechten gekregen om de competities in te richten. Nu deze erin staan, zijn deze extra rechten weer verwijderd. Indien je voor het aanmaken van een nieuwe competitie weer tijdelijk rechten nodig hebt kun je een mail sturen naar bondsbureau@ppbn.nl. In de aanloop van ieder seizoen zetten we standaard, voor de bij ons bekende WTC-leden, de extra rechten sowieso weer aan.

Verder zit er in het scherm van de tussenstand (de dubbele uitslag) van de meerronden (competitie) nog een bug wat betreft het tonen van de Stableford uitslag. Deze wordt nu netto getoond. We verwachten dat dit probleem binnen enkele dagen opgelost wordt. Uitslagen via de PPBN-website worden uiteraard wel met alle juiste gegevens getoond. Indien je vragen hebt over het PPBN handicap- en registratiesysteem verzoeken we je een mail te sturen naar bondsbureau@ppbn.nl.