Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Zaterdag 12-09-2020 eerste Nationaal Toernooi (NT) op ‘t Lohr (Let op gewijzigde datum NT!)

Op zaterdag 12-09-2020 zal het eerste Nationale Toernooi (NT) worden gespeeld op Golfclub ’t Lohr. Let op! In tegenstelling tot eerdere berichtgeving betreft dit dus een datum- en locatiewijziging.

De inschrijving voor het eerste NT zal op zondag 16-08 a.s. om 23:59 uur open worden gezet.

-LET OP! LEDEN DIE VOOR NRT1 KOUDUM BETAALD HEBBEN EN HUN GELD NIET TERUG ONTVANGEN HEBBEN, HOEVEN ZICH ALLEEN MAAR IN TE SCHRIJVEN (EN NIET NOGMAALS TE BETALEN)-

Het nieuwe format vind je alvast HIER.

Zoals wellicht bij een aantal van jullie bekend, zat Pitch&Putt Orvelte sinds 01-05 jl. zonder exploitant en zijn alle eerder gemaakte afspraken formeel opgezegd. Onderdeel hiervan was o.a. het NT op zondag 13 september.

Tot een aantal weken terug hebben wij contact gehad met een potentiële nieuwe exploitant over het doorgaan van het NT. Nadat deze overname niet plaatsvond, waren wij genoodzaakt door te schakelen, waardoor er afspraken gemaakt zijn met ’t Lohr.

Inmiddels begrijpen we dat Orvelte een nieuwe exploitant gevonden heeft en in de toekomst weer openstaat voor landelijke toernooien. Dit juichen we uiteraard toe, maar we zijn vooral blij voor de leden van Pitch&Putt Orvelte, dat zij binnenkort weer op hun baan kunnen spelen.