Pitch en Putt Bond Nederland - PPBN

Update PPBN-HRS

Zoals eerder aangekondigd in onze nieuwsbrieven en op de ALV staan er een aantal wijzigingen binnen het PPBN handicap- en registratiesysteem (PPBN-HRS) gepland. Onderstaande punten zijn gewijzigd of worden binnenkort gewijzigd:

  • Per heden zit in de App een nieuwe knop welke een directe link heeft naar de standen van de clubcompetities op de website. Al eerder zat hier een soortgelijke knop, echter werkte deze niet op de nieuwste toestellen (waaronder de nieuwste iPhones)

  • Per volgend seizoen zal de betaling van een bondstoernooi direct via het PPBN-HRS verwerkt worden. In tegenstelling tot nu, waarbij je je via 2 stappen moet inschrijven, kan dit straks via 1 stap. Aan de hand van het soort lidmaatschap (handicap-registratielid of volledig bondslid) bepaalt het systeem het te betalen bedrag en ben je pas ingeschreven na betaling. Inschrijven en betalen op deze manier kan straks via de PC-versie en de App.

  • Per 1 januari a.s. wordt de handicapgrens “+1” ingevoerd t.b.v. het registreren van qualifying kaarten (q-kaart). Praktisch betekent dit dat je vanaf een handicap “+1” of minder wel een q-kaart mag lopen en registeren (t.b.v. van statistieken), echter wordt er geen handicapwijziging toegepast. Spelers met een dergelijke handicap kunnen uiteraard wel tijdens nationale toernooien en clubcompetities aan hun handicap werken
  • Indien je over het PPBN-HRS vragen hebt, eventuele wensen of iets anders, laat het ons dan weten via bondsbureau@ppbn.nl. De meest gestelde vragen en handleidingen vind je hier: https://www.ppbn.nl/ppbn-handicap-en-registratiesysteem/